Business Travel Show, üzleti turizmus workshop

2013. október 1-2-án kerül megrendezésre immár 11. alkalommal a Business Travel Show (BTS) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "B" pavilonjában. Több mint 50 turisztikai szolgáltató - szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az céges utaztatókat, konferencia- és rendezvényszervezőket, üzleti találkozók, tréningek és továbbképzések szervezőit.

 

A rendezvény újdonsága, hogy az idei évtől teljes mértékben a B2B találkozókra épít és három workshopból áll. Az első napon a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében 20 országból közel 50 külföldi szakmai meghívott - úgynevezett hosted buyer - érkezik az eseményre, hogy előre egyeztetett időpontokban közvetlen tárgyalásokat folytassanak a magyar turisztikai szolgáltatókkal. Az esemény másnapján, október 2-án a hazai üzleti turisztikai cégek képviselői fogadják az érdeklődőket, akik előzetesen bejelentkeznek az online időpont egyeztetési rendszeren keresztül. Ezen a napon 14.00 órakor kezdődik az immár szokásosnak mondható szakmai konferencia - a B pavilon 1. emeleti médiatermében -, amelyen ezúttal is számos, eddig még sehol nem publikált szakmai információt, újdonságot hallhatnak a résztvevők. Az előadások:

  • A Turizmus Kft. és a Lufthansa közös, hiánypótló kutatásának bemutatása a hazai üzleti utazók szokásairól
  • A Magyar Turizmus Zrt. előadása az idei első félév MICE piaci statisztikáról és kilátásokról
  • Az Amadeus Magyarország az üzleti utazás tendenciáit mutatja be a 21. században
  • Régi arc, új szerepben. Bemutatkozik a turisztikai szakmának Bán Teodóra, a BFTK új igazgatója

Ezt követi október 2-án 17.00 órakor a tavalyi évben már nagy sikerrel megrendezett Speed Business Meeting. Ennek keretében a résztvevők 10 perces B2B találkozók alkalmával mutathatják be cégüket, szolgáltatásaikat a francia, a svájci, az olasz, a brit, a német, az ír, a kanadai és a holland kereskedelmi kamara, valamint a Joint Venture Szövetség tagjainak.

A három workshopot még az első nap estéjén egy nagyszabású fogadás is kiegészíti - ezúttal a Buddha Bar Hotelben -, amely további remek lehetőséget kínál a résztvevők számára a külföldi szakmai vendégekkel történő kötetlen beszélgetésekre.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

A rendezvény egy időben kerül megrendezésre a Printexpo, a Budatranspack szakkiállításokkal, valamint a Business Expo üzleti szolgáltatások seregszemléjével.

További információkért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.bts.hungexpo.hu címen vagy kövessen bennünket a Turizmus Kft. facebook oldalán.

Ingyenes regisztráció:

http://www.bts.hungexpo.hu/regisztracio

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek