Nyári pezsgés Hajdúszoboszlón!

  Nyári pezsgés Hajdúszoboszlón!

  A fürdőváros nyáron mediterrán hangulatú hellyé változik, napközben a Strand, Aqua-Palace, Aquapark szolgáltatásai biztosítják a szórakozást, este a szabadtéri programok teszik teljessé a nyaralást.

   

  A helyi gasztronómiai kínálat a programok kiegészítéseként tovább gazdagítja az élményekben való „fürdőzést". A felüdülőhely minden korosztály számára garantálja a szórakozást.

  A hajdúszoboszlói vizes szórakozás feltételeit a strandfürdő, az Aquapark és a fedett élményfürdő az Aqua-Palace teremti meg. Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mindegyik generáció számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, ezáltal biztosítva a felüdülés élményét. A különböző tematikájú és élményelemekkel ellátott medencék, csúszdák, a mediterrán tengerpart, a csónakázó tó, a szörf szimuláció valamint a különféle sportolási lehetőségek mind-mind hozzájárulnak a hajdúszoboszlói szolgáltatások komplex egyediségéhez. Pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

   

  A nyári fesztiváli élet az esti órákban is gondoskodik programokról a Hajdúszoboszlóra látogatók számára. Júniustól-augusztus évről-évre megrendezett fesztiválok, mint a Szoboszlói Folk hétvége, vagy a Szoboszlói Dixieland Napok fellépői szórakoztatják a szoboszlói közönséget. A nyári strandidőszakot hagyományos Ünnepi Fürdőbál zárja, mely a fürdőváros jellegzetes rendezvénye.

  A hajdúszoboszlói üdülés alapeleme a víz, de számos egyéb program teszi még emlékezetesebbé. Az aktív kalandozások Hajdúszoboszlón és környékén még színesebbé varázsolhatják a felüdülőhelyen töltött időt. A száguldás szerelemesei a gokart és quad pályán tesztelhetik vezetési képességeiket, míg a vállalkozó kedvűek akár a magasságokat is meghódíthatják a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren. Kirándulási lehetőségként a környék látnivalói közül a hortobágyi puszta, a debreceni kulturális élet vagy a nyíregyházi állatpark meglátogatását ajánljuk.

  A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!