Élmény, utazás a Balaton partjára

Történelmi miliő, tágas szobák és egyedi lakosztályok, gasztronómia, wellness & spa a bor és szőlő jegyében, minigolf, bowling és Ön az Anna Grand Hotelben.

Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital a Balaton északi partján, Balatonfüred műemlékekben gazdag reformkori, történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

A hotel főépületének szobái egy több mint 200 éves klasszicista stílusú, felújított épület falai között biztosítják vendégeink kényelmét.

A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred legfrekventáltabb városrészén, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50, a főépülettől 100 méterre. A háromszintes, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzetét kelti a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Szállodánkban kerül megrendezésre a világhírű balatonfüredi Anna-bál is.

Az Anna Grand wellness részlegén feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő, jacuzzi,finn szauna, infraszaunák, gőzkabin, Kneipp taposó és jégkút található.

A Ipoly Residence-ben egy 24 órán át nyitva tartó külön wellness részleg áll az épületszárny vendégeink részére. A jacuzzi felett csillagos égboltot imitáló, kristályokkal kirakott mennyezet is a helyszín eleganciáját fokozza. A pezsgőfürdő mellett infraszauna és finn szauna található.

A „szőlő és bor" városában elköteleztük magunkat az egyik legmagasabb szintű kiválóságnak, olyan egyedi kezeléseknek, melyek középpontjában a szőlő és a bor áll. Az értékes olajok, a különleges illatok, a bor és szőlő bódítóan jótékony hatása, valamint Spa terapeutáink egyedi masszázs technikái mind hozzájárulnak a megújulás páratlan érzéséhez.

Szállodánk a borkultúra népszerűsítését is célul tűzte ki. A ház borozójában nemcsak kiváló minőségű borokat és pálinkákat kóstolhatnak a vendégek, hanem megismerkedhetnek a saját borház és pincészet filozófiájával is.

Az Anna Café reformkori receptek alapján készített házi süteményeit, a fagylaltokat, a csoki fondüt, a klasszikus cukrászdai készítmények teljes választékát mindenkinek érdemes megkóstolni.

Legyen Ön is az élmény részese!

További információ

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek