6+1 tipp, hogy kirobbanó formában köszöntsük a kikeletet

  Segítünk, hogy a tavasz igazi örömöt nyújtson, és a levertség helyett a pezsgésről, a vitalitásról szóljon.


  A melengető napsugarakkal beköszöntő tavasz nem mindig talál minket jó formában. Gyakran fáradtnak érezzük magunkat, a bőrünk száraz, fénytelen és a testünk is vesztett a rugalmasságából. Ne engedjük, hogy a kimerült energiakészletünk kedvetlenné tegyen bennünket!

  1. tipp

  Varázsoljuk el az összes érzékszervünket!

  Magyarországon egyetlen helyen, a sárvári Spirit Hotelben élvezhetjük az exkluzív Thalisens kezeléseket. Ezek a rituálék minden érzékszervünkre hatnak: az illatok, a ritmusok, az érintések, a látvány és az ízek csodás összessége kényeztet. A Thalisens Amazónia kezelés során dinamikus és intenzív élmények repítenek minket egy gondtalan világba, elűzve a levertségünket, miközben a bőrünk feszesebbé és ragyogóvá válik.

  2.tipp

  Engedjünk utat a fénynek!

  Valóságos fényfürdő vár ránk, ha kipróbáljuk a Sensolite kezelést. A magyar találmánynak köszönhetően a polarizált fény jótékonyan hat az egész szervezetünkre, erősíti a sejtek anyagcseréjét, megerősíti az immunrendszert, serkenti az agyműködést, szépíti a bőrt. Számtalan apró fényforrás gondoskodik róla, hogy megújult energiával fogadhassuk a tavaszt.

  3. tipp

  Űzzük el a stresszt jó messzire!

  A Pharmos Natur Alaya Me kezelés olyan, akár egy energiabomba. A peelinges, finoman radírozó masszázs - a távoli Himalájáról származó gyógynövények olajával kombinálva - lendülettel tölti fel az egész testünket. Kiváló stresszoldó, fokozza az anyagcserét és ezzel az immunrendszert is erősíti.

  4. tipp

  Juttassuk a szervezetünket jó sok oxigénhez, menjünk fürödni!

  Nem, ez nem elírás, valóban nem csak a friss levegőn és sportolás közben juttathatunk a sejtjeinkhez elegendő oxigént, mindezek mellett a stabilizált oxigénes kádfürdő is a segítségünkre lehet. A különleges pezsgőfürdőben a rendkívül magas koncentrációban jelen lévő oxigén azon túl, hogy elpusztítja a legtöbb kórokozót, az erőnlétünket is fokozza és javítja az állóképességet.

  5. tipp

  Bízzuk magunkat a kozmetikusra!

  Egy arc-és dekoltázsmasszázs mennyei élmény, hát még, ha közben különleges hatóanyagokat is bejuttatnak a bőrünkbe! Felfrissül a bőrszövet, a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, eltűnik a fáradtság szürke fátyla, a bőr megtelik élettel.

  6 . tipp

  Mozgassuk át minden porcikánkat!

  A jógát, és különösen a „napüdvözlő" jógát mintha arra találták volna ki, hogy különös megerőltetés nélkül, az egész testünket megmozgatva feltöltődjünk energiával. Vigyázat, ha kipróbáljuk, könnyen függővé válhatunk!

  +1 tipp

  Engedjünk a természet hívó szavának és keljünk útra!

  Ha tehetjük, egy egész hétre szabaduljunk ki a mindennapokból, de már néhány napos pihenés is sokat segíthet. A Spirit Hotel Thermal Spa 3 és 5 éjszakás vitalizáló programjai a fény, a víz, az oxigén és a természet nyújtotta értékes hatóanyagok erejével feltöltik energiával a szervezet. Erősödik az immunrendszer, javul a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása, ami a dinamizáló mozdulatok stressz űző hatásával kombinálva újra pezsgő élettel tölt el bennünket.

  További információ: http://www.spirithotel.hu/hu/ajanlatok/myspirit_vitality_3_ejszaka

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!