Karácsonyi ajándékot keres?

Karácsonyi ajándékot keres?

Minden évben órákat, sőt!, napokat töltünk el azzal, hogy a megfelelő ajándékot megtaláljuk! Hetekig tartó bolyongás, üzletről üzletre járogatás veszi el az értékes időt az ünnepi készülődéstől, ami sokszor nem is vezet eredményre.

Ha idén valami igazán különleges, személyre szabott ajándékkal szeretné meglepni a kedvesét, a barátját/barátnőjét vagy akár az egész családját, akkor a legjobb amit tehet, hogy egy ajándékutalvánnyal lepi meg őket!

Ajándékozza a legfontosabbat: a közösen eltölthető idő élményét!

Ön is unja már, hogy az ünnepek alatt a rokonok egymásnak adják a kilincset és ki sem tud szabadulni a konyhából napokon át?

Itt az ideje, hogy az idei évben ez másként legyen! Egyre divatosabbá válik, hogy az év végi ünnepeket nem otthon töltjük, hanem az egész család elutazik néhány napra. Elmenekülünk a város zajából és nyugodt környezetben, „kiszolgálva", hátra dőlve élvezzük az év utolsó és egyben legszebb napjait!

Hiszen a karácsony a béke és a szeretet ünnepe. Az örömteli, gondtalan együttlétről kell szólnia nem pedig az idegeskedésről, veszekedésről és az órákig tartó sütés-főzésről, hiszen ilyenkor kicsit lelassíthatunk, fellégezhetünk! Néhány napra megszűnik a munka, a napi rutin, ami rohanásba kényszerít minket.

Ha ki szeretne kapcsolódni az ideális választás Hévíz. Télen és az ünnepek alatt is érdemes ellátogatni ide. Egy csendes, vidéki kisváros, ahol családjával együtt egy gyönyörű wellness szállodában pihenheti ki magát.

Leírhatatlan látványt nyújt a reggelente havas ködpárába burkolózó világhírű hévízi gyógytó, napközben pedig ötcsillagos színvonalon élvezheti a kényeztetést! ! Ráadásként akár szinte minden kívánsága teljesül!

ALotus Therme szálloda mindent megtesz, hogy felejthetetlenné varázsolja az ünnepeket! Gondoskodnak a meghitt környezetről, a jó hangulatról, a büféasztalon minden reggel és este több ínycsiklandozó fogásról!

Az ünnep és a hagyományok nevében itt elsajátíthatja a mézeskalácssütés rejtelmeit, gyertyafényben fürdőzhet, vacsoráját pedig hangulatos karácsonyi zene kíséretében fogyaszthatja el.

Szállodánk személyre szabott programokkal és tökéletes kényelemmel várja Önöket! Merüljenek el a kellemesen meleg vizű medencék egyikében és engedjék, hogy a víz gyógyító erejének segítségével testetek és lelketek újra harmóniába kerüljön!

Kényeztesse magát a Spa és Wellness részlegen, élvezze a számtalan kezelés és masszázsok nyújtotta kellemes, ellazító érzést.

Ajándékozza meg magát és családját egy ünnepi kikapcsolódással a Lotus Therme-ben, vagy lepje meg szeretteit a legfontosabbal: az együtt eltölthető idő örömével!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek