Csobbanó csomagokkal csábít a történelmi fürdőváros: Gyula

  Gyula továbbra is hazánk egyik legnépszerűbb városa, a folyamatos turisztikai termékfejlesztésnek köszönhetően pedig a szolgáltatók növekvő vendégforgalomban bíznak. Zajlik a Várfürdő új élménykomplexumának kialakítása, az őszi-téli időszakban pedig a 'Csobbanó' csomagok a slágerajánlatok

  Forrás: Travelo

  A belföldi utazók körében Gyula városa a 9. legnépszerűbb a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint. A Dél-Alföldi fürdőváros ezzel egy helyezést javított tavalyi eredményén, a szálláshelyi szolgáltatók pedig további bővülésben bíznak.

  A városban működő TDM – Turisztikai Desztináció Menedzsment – szervezet vezetésével folyamatos fejlesztések, újdonságok várják az utazóközönséget. A nyári szezonon kívül a 'Csomagolj és csobbanj ingyen Gyulán' elnevezésű kampány nagy népszerűségnek örvend, ezért a Várfürdővel együttműködésben egészen februárig foglalhatók az akciós ajánlatok.

  Új turisztikai portál, akciós csomagok

  A látogatók legkönnyebben a város megújult turisztikai portálján, a www.visitgyula.com weboldalon érhetnek el naprakész információkat és akciós ajánlatokat. A weboldalon szereplő valamennyi szálláshely ingyen biztosítja most a vendégeknek a fürdőbelépőt: a 'Csobbanó' csomagok esetében minden második vendégéjszakához 1 darab, napi korlátlan belépésre jogosító belépőjegy jár. A csomagok további vonzereje a gyulai ínyencségek megismertetésére szolgáló kóstoló jegy, mellyel bonbonok, kolbász, pálinka és méz kóstolhatók.

  Garantált programok

  Nagy népszerűségnek örvendenek a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által szervezett városi garantált programok is, melyeknek köszönhetően a vendégek valóban tartalmasan tölthetik pihenésüket Gyulán. Az ősz természetesen új programokkal várja az érdeklődőket, melyek között szerepel gyalogos városnézés idegenvezetéssel, vagy éppen kisvonattal, gasztronómiai kirándulás, vagy akár romániai kirándulás a közeli Medve-barlanghoz.

  A különböző ajánlatok a hét minden napjára tartogatnak kikapcsolódási lehetőséget, a tematika rendkívül változatos. A gasztronómiát kedvelő vendégek körében kedvelt a Kézműves Cukrászda bemutatóval egybekötött csokoládékóstoló programja, illetve a térség legszínvonalasabb főzdéit összekötő Pálinka Út, miközben az aktív turizmus kedvelői választhatnak kirándulást a Medve-barlanghoz, vagy a szabadkígyósi Wenckheim Kastélyhoz.

  Fejlesztések a Várfürdőben

  A már jelenleges is rendkívül színes, minden korosztály igényeit kielégítő kínálat a következő év második felében tovább bővül: a Gyulai Várfürdő modern, családi élményfürdővel gazdagodik, amely egész évben fürdőzésre csábítja a családok minden tagját. A beruházás során új, fedett élménykomplexummal gazdagodik a fürdő, melyben többek között öt új medence (élménymedence, úszómedence, gyermekmedence, pihenőmedence, merülő medence) három csúszda, vízi bár, szauna világ, két, különböző korosztályokra szabott játszótér és baba-mama sarok kerül kialakításra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!