Nézze, milyen helyes gidák virgonckodnak Budakeszin!

Mozgalmas az élet a Budakeszi Vadaspark parasztudvarában, nemrég racka juhok születtek, most pedig a kecskenyáj gazdagodott új jövevényekkel. A puha gidák napokkal ezelőtt jöttek a világra, de már vígan viháncolnak a kifutóban.

Kis gidák ugrándoznak a Budakeszi VadasparkbanForrás: Budakeszi Vadaspark / Készítette: Zachán Viktor

A kicsinyek a változékony idő ellenére kicsattanó egészségnek örvendenek, ami a vidám, játékos természetükön is meglátszik. A Budakeszi Vadaspark látogatói egyelőre a Pici Tanya névre keresztelt parasztudvarban találkozhatnak a kis gidákkal. A jó idő beköszöntével ők is elköltöznek az új, környezetgazdagítási szempontok alapján kialakított tágas parasztudvarba, a vadaspark hazai nagyvadjait bemutató területre.

Kis kecske a VadasparkbanForrás: Budakeszi Vadaspark / Készítette: Zachán Viktor

A látogatás alatt senki se lepődjön meg, ha az újszülötteket furcsa, kitekert pózokban, vagy épp break táncosokat megszégyenítő pörgések közben látja. A kecskék ugyanis nemcsak kivételes egyensúlyérzékkel, de elképesztő mozgáskoordinációval megáldott állatok. Ügyességüket a vadasparkban megrendezett kecskebemutatókon láthatjuk, amelyeken trénerek segítségével mutatják be bravúros képességeiket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek