Megmentett koala bébivel érkezett haza a golden retriever

Egy ausztráliai kisvárosban igazán felelmelő meglepetésben volt része Kerry McKinnonnak, az Asha nevű golden retriever gazdájának. Kutyája ugyanis olyan nem várt kis csomagot cipelt a hátán, amit máshol a világon biztos nem lát egy gazdi sem - olvasható a Bored Panda oldalán.

Forrás: Bored Panda /Kerry McKinnon / Caters News

Asha hátán reggel találták meg a koala bébit, ami semmi pénzért nem eresztette el a kutya meleg és vastag bundáját. Valószínű pont ez mentette meg attól, hogy a szeptember végi, október elejei hajnali 5 Celsius-fokos hőmérsékletben halálra fagyjon.

Forrás: Bored Panda /Kerry McKinnon / Caters News

A kutya gazdája azt mesélte, hogy a férje korán reggel szólt neki, hogy mutatnia kell valamit. Kerry el sem tudta kézelni mi lehet az, amíg bűnbánóan felfelé tekingető aranyszőrű kutyájára nem pillantott. Először fel sem fogta amit lát, csak nevetett a helyzeten, a kutya pedig értetlenül pislogott, de hagyta hogy a kis koala továbbra is rajta csüngjön.

Szerencsére a koalának semmi baja nem esett, sőt még fújt is, mikor a helyi állatorvos levette a kutya hátáról. De aztán megvizsgálták és végül egy megfelelő állatmenhelyre került, ahol addig marad amíg vissza nem tudják engedni a természetbe.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek