Hiányzik a kutyája a vakáción? Ebben a hotelben bérelhet egyet

Egy san francisco-i szálloda a szívén viseli azoknak a vendégeknek a dolgát, akik kutyáik nélkül kénytelenek utazni, ezért igény szerint néhány órára kölcsönad egy dögönyözhető, bundás társat.

A san francisco-i Hotel Nikko egy „Négylábú Operatív Tisztviselőt" nevezett ki, akit szeretgethetnek azok a vendégek, akik kénytelenek négylábú kedvencük társaságát nélkülözni – írja a Travel and Leisure.

Itt akár jógázhat is kedvencévelForrás: Facebook / Hotel Nikko San Francisco

A bejelentkezést követően a vendégek egy plüsskutyát kapnak, a szobában pedig egy kártya várja őket azzal, hogy egyrészt a plüsst megvásárolhatják (az árával pedig egy helyi állatmenhelyet támogathatnak), vagy a diszpécsernél telefonon foglalhatnak egy időpontot a szálloda igazi bundásával. 

A szálloda Négylábú Operatív Tisztviselője 2015 óta van hivatalban, neve Buster. Munkaköri leírása tartalmazza, hogy feladata minőségi játékidőt tölteni a szálloda vendégeivel. A találkozóra a kinti teraszon kerül sor, ahol a vendég kényelmesen elhelyezkedik egy kanapén, és kedvére simogathatja Bustert, aki hivatalosan is terápiás állatnak van kiképezve.

Buster a kifutóban várja a labdátForrás: Facebook / Hotel Nikko San Francisco

Az egyébként is kutya- és állatbarát hotelben egy kifutó is rendelkezésre áll a kedvencek megfuttatására. 

Ha pedig kedve támadt a saját kutyáját magával vinni a nyaralásra, itt olvashat arról, mire érdemes figyelnie.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek