Négylábúakkal térhetnek haza szombaton a Budakeszi Vadasparkból

  Az Állatok Világnapjához kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark szeptember 30-án, szombaton, egész napos interaktív programokkal várja az állatok szerelmeseit: lesz Állatijó Bemutató, kisállattréning és madárgyűrűzés, de kutyákat is örökbe lehet fogadni.

  Az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc emlékére 1931 óta minden évben október 4-én rendezik meg az Állatok Világnapját, amely egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel. A Budakeszi Vadaspark a játszva tanítás és az állatokhoz fűződő kötelék erősítésének szellemében különleges programokkal készül erre a napra.

  Fotó: Surányi Linda / Budakeszi Vadaspark

  A szeptember 30-i Állatijó Bemutató során például madarakkal lehet testközelből ismerkedni, tartanak majd látványos madárgyűrűzést, a kisállat tréningeken pedig különleges élményeket ígérnek az érdeklődőknek. A nyomozó kedvű felfedezők állati nyomok után kutathatnak, de lehetőség lesz agancsokat is tapintani, a Pangea Egyesület pedig különféle tematikus természetismereti játékokkal készül. A programok ingyenesek, de a vadasparkba a belépőért fizetni kell!

  Az előző évekhez hasonlóan, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete jóvoltából a látogatók idén is megismerhetik az elveszett, talált és kóbor kutyákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat az állatvédelem alapjaitól kezdve az ivartalanításon át a kutyaválasztási tanácsokig, de az alaposan átgondolt örökbefogadást tervezők akár már egy új családtaggal is hazatérhetnek szombaton Budakesziről.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!