Ismét csak bátraknak: éjszakai kalandtúra a Budakeszi Vadasparkban

  Szeretné tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi arra, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt? Akkor szeptemberben vagy októberben a Budakeszi Vadasparkban a helye, ahol vezetett éjszakai túrákat tartanak péntekenként.

  Fotó: Bende Tibor / Travelo

  A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

  Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a látogató hátizsákjában mindenképp legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözéket és a bátor hozzáállást sem érdemes otthon hagyni.

  Éjszakai Kalandtúrák a Budakeszi Vadasparkban
  Időpontok: szeptember 1., 8., 15., 22., 29. gyülekező a főbejáratnál: 20:00 órakor,
  és október 6., 13., 20., 27. gyülekező a főbejáratnál: 19:00 órakor

  A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoportot indítanak. Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra" legyen.
  Belépő: felnőttjegy 1450, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 800 forint

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!