A nagymacskák kölykei megállíthatatlanul cukik, íme az újabb bizonyíték

  A nagymacskák kölykei megállíthatatlanul cukik, íme az újabb bizonyíték.

  Úgy tűnik, 2017 erős év az állatkerti nagymacskák számára, mert a hamburgi állatkert is kölyköket mutatott be a minap. A négy csíkos kistigrist először csütörtökön láthatták a látogatók a német város Tierpark Hagenbeck állatkertjében – írja a CNN. Az állatkert közösségi oldalán videót is közölt a játékos apróságokról.

  A június 15-én született testvéreket, két fiút és két lányt eddig a nagyközönségtől elzárva őrizték féltő gonddal, ami nem is csoda, mert az állatkertben utoljára tizenöt éve láttak tigrisek napvilágot.

  Nagyon jó, amikor anya csiklandoz, gondolhatja a kistigrisFotó: Photographer:Mr.Foto 1961 / Hagenbeck - Tierpark and Tropen-Aquarium

  Anyjuk, Maruschka hatéves, és a novoszibirszki állatkertből érkezett Hamburgba, ahol megismerte a kölykök apját, Yashát. A kicsik lelkesen fedezték fel a füvet és a medencét új kifutójukban. Apjukat néhány hét múlva mutatják be nekik.

  Addig is, az állatkert közösségi oldala várja, hogy a rajongók szavazzanak az új jövevények nevére. Származásukból adódóan orosz nevek közül lehet választani mindkét nem esetén.

  Mi legyen? Szása vagy Vlagyimir?Fotó: Photographer:Mr.Foto 1961 / Hagenbeck - Tierpark and Tropen-Aquarium
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!