Állatkertek Éjszakája - idén már tizenkét helyszínen

  Állatkertek Éjszakája - idén már tizenkét helyszínen

  Idén sem marad el az Állatkertek Éjszakája - ezúttal már tizenkét magyarországi helyszínen várják az érdeklődőket meghosszabbított nyitva tartással és egyedi programokkal augusztus 25-én, pénteken.

  Az Állatkertek Éjszakáját 2012-ben rendezték meg először. Akkor országszerte nyolc helyszín fogott össze; a sikeren felbuzdulva a következő évben ez a szám tovább bővült, idén pedig már dúskálhatunk a programokban.

  Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykert illetve a Tropicarium, Budakeszin a Vadaspark, Debrecenben a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, Győrben a Xantus János Állatkert, Jászberényben és Kecskeméten az ottani Állat- és Növénykert, Miskolcon az Állatkert és Kultúrpark, Pécsett az Állatkert és Akvárium–Terrárium, Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum, Szegeden a Vadaspark, Veresegyházán pedig a Medveotthon készül a látogatókra. Az intézmények saját honlapjukon teszik közzé a részleteket, érdemes tehát végigböngészni őket.

  A Fővárosi Állatkert főkapujaFotó: Bagosi Zoltán / Fővárosi Állat- és Növénykert

  A legtöbb helyen este 7-től éjfélig tartanak majd a programok, a belépés éjjel 11 óráig lehetséges. Erre az alkalomra külön belépti jegyet lehet majd váltani, míg Pest megyében mindhárom helyszínre egyaránt érvényes, kombinált belépőjegyeket is kínálnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!