Láttak már kecskeügyességi showt? Budakeszin a hétvégén láthatnak!

  Láttak már kecskeügyességi showt? Budakeszin a hétvégén láthatnak!

  A közönséges házi kecskék is macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek - írja közleményében a Budakeszi Vadaspark, ahol május 6-án a kecske agility shownak köszönhetően mindezt személyesen is meg lehet tapasztalni.

  Fotó: Budakeszi Vadaspark

   A vadasparkban természetes élőhelyükön lehet megnézni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat, miközben előadásokkal és interaktív bemutatókkal lehet megismerkedni a legfurcsább és legérdekesebb állati szokásokkal is.

  Szombaton egy show keretében mutatják be, hogy pontosan mire képes ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Pici Tanyáján. Az agility kifejezés az állatokkal közösen, szoros együttműködésben végzendő ügyességi sportágat takarja, egyfajta akadályversenyt, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája közti összhangon van a hangsúly. Kiderül, hogy mivel motiválható egy kecske, hogy át tud ugrani egy karikán, és, hogy mi igaz a kecskék legendás egyensúlyérzékéből. A szervezők szerint még számos más kérdésre is kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak szombaton a Budakeszi Vadasparkba.

  Fotó: Budakeszi Vadaspark
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!