Rossz repülőre szállt a kutya, bejárta fél Kanadát

  Rossz repülőre szállt a kutya, bejárta fél Kanadát

  Cooper, a labradorkeverék begyűjtött néhány mérföldet Kanada egén, mire gazdája visszakapta – írja a Travel and Leisure.

  Gazdája azért tette gépre Coopert, hogy a kutyára a családja vigyázzon, míg ő egy jamaicai esküvőn vesz részt. A kutyát azonban rossz gépre tette fel a légitársaság erre kijelölt személyzete, és majdnem kétezer kilométerrel odébb szállt le, mint ahol gazdájának szülei várták. Miután levették a gépről a kanadai Hamiltonban, a dolgok még rosszabbra fordultak, ugyanis Coopernek valahogy sikerült kiszabadítania magát a nyakörvéből, és így a pórázból is, amikor a reptéri dolgozók kivitték levegőzni.

   Miután elterjedt a hír Hamiltonban, hogy eltűnt a kutya, több ezer városlakó lépett akcióba a közösségi oldalakon vagy fizikai valójában, hogy megtalálja. Időközben megérkezett egy közeli családtag, és idegtépő huszonnégy órát követően sikerült megtalálni, majd befogni Coopert, aki szó szerint menekülőre fogta az ismeretlen helyen.

  A WestJet légitársaságot mélyen érintette az eset, és vizsgálatot kezdeményeznek, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő. Azt is felajánlották, hogy fizetik a kutya állatorvosi számláit, ha esetleg gondozásra lenne szüksége az eset után.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!