Itt az alkalom, hogy saját állatkertet vegyen melegebb égtájon

Itt az alkalom, hogy saját állatkertet vegyen melegebb égtájon

Eladásra kínálnak egy komplett floridai állatkertet a jófogás amerikai megfelelőjén, a Craigslist-en – írja a Travel and Leisure.

Ha megveszi az állatkertet, mindennap bandázhat ezzel a mosómacivalEmerald Coast Wildlife Refuge / Facebook

Ha megragadta néhány évvel ezelőtt az Igazi kaland című hollywoodi vígjáték, melyben Matt Damon és családja megmentenek egy halódó állatkertet, itt a lehetőség, hogy valóra váltsa álmait. Az északnyugat-floridai Emerald Coast Wildlife Refuge teljesen működő állapotban, kilencven állattal együtt eladó.

És láthatja, hogyan nőnek fel az állatok kicsinyei...Emerald Coast Wildlife Refuge / Facebook

Az apróhirdetés szerint a tízhektáros területen fehér és bengáli tigris, oroszlán, farkas, fekete medve, vidra, lemúr, láma és még sok más állat megtalálható, de mivel ők csak a terület felét foglalják el, az új tulajdonos kedve szerint bővítheti az állatparkot. Az árban a karbantartási és állattartási eszközök, plusz az ajándékbolt is benne vannak, és természetesen a mostani személyzet is szívesen folytatná itt tovább a munkáját, így nincs más dolgunk, mint átvenni a kulcsokat, és tovább működtetni az állatkertet.

A jelenlegi tulajdonos, egy állatvédelmi alapítvány négy éve vette meg az akkor még nagyon rossz bőrben lévő állatkertet, száz állattal. Állatmentő tevékenységét a jövőben is folytatni szeretné, de az állatkert fenntartásával úgy érzi, túl nagy fába vágták fejszéjét, ezért most potom háromszázötvenezer dolláros eladási áron felelősségteljes, lelkes vevőt szeretne találni rá.

...például az oposszumok!Emerald Coast Wildlife Refuge / Facebook

Újabb cikkünk ebben a témában:
Ha zavarják a szomszédok a nyaraláskor, vegye meg az egész falut - 2017.06.16.
De a családot beköltöztetheti a rusztikus kőházegyüttesbe, hogy együtt nézzék a delfineket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek