Idén is befogadhat karácsonyra egy négylábút a Rex Állatszigetről

  A Rex Kutyaotthon Alapítvány idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kampányát, amelynek keretében decemberre menhelyi kutyákat és macskákat lehet befogadni.

   

  Az alapítvány az újpesti állatotthonában, a Rex Állatszigeten várja mindazokat, akik szívesen töltenék egy négylábú családtag befogadásával, megismerésével az ünnepeket - olvasható a szervezet weboldalán.

  Az adventi időszakban befogadott kutyák és macskák mellé az újdonsült gazdák hasznos ajándékokat is kapnak, sőt a hazaszállításban is segítenek nekik az állatvédők a Rex Állatsziget 25 kilométeres körzetében, illetve annak érdekében, hogy az új jövevény mihamarabb a család teljes jogú tagjává válhasson, az örökbefogadókat Rex Kutyaiskola-bérlet is várja. Évekkel ezelőtt azzal a szándékkal indította el a programot az alapítvány, hogy otthont találjon a menhelyen élő állatoknak.

  A rendkívüli örökbefogadási akció keretében az elmúlt öt évben eddig több mint 100 kutya és macska talált gazdára. Jelenleg több mint 150 kutya és macska él a Rex Alapítvány állatotthonában, az újpesti Rex Állatszigeten. A kampány keretében gazdára váró állatok fényképes és szöveges bemutatkozása megtekinthető az alapítvány honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!