Látogatóit lepi meg saját születésnapján a Miskolci Állatkert

  Látogatóit lepi meg saját születésnapján a Miskolci Állatkert

  Augusztus huszadikán betekintést nyerhetünk az állatkert kulisszatitkaiba, simogathatunk cuki állatokat és totózhatunk Miskolcon, az állatkertben. Ha ön vagy gyerekei odavannak az állatokért, ez a remek alkalom, hogy mindent megtudjanak róluk, olyasmit is, amit az év többi napján nem mondanak el!

  Nem csak az államalapítást ünnepeljük idén augusztus huszadikán. Évfordulót ül szombaton a Miskolci Állatkert is, idén harminchárom éve nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A jeles esemény alkalmából úgy döntöttek, különleges programokkal lepik meg a látogatókat.

  Az évforduló napján félóránkénti interaktív látványetetéssel, kreatív programokkal, állatsimogatóval és családi totóval várja az állatkert a családokat – írja az MTI.

  Rengeteg cukiságot láthatunk a Miskolci ÁllatkertbenFotó: Miskolci Állatkert és Kultúrpark

   Az állatkert idén csatlakozott az európai állatkertek Let it grow! elnevezésű mozgalmához, így a szombati programok egy részével, – például madárgyűrűzéssel és tematikus asztalokkal – szeretnék felhívni az oda látogatók figyelmét a biológiai sokféleség megőrzésének fontosságára. Az 1983-ban megnyitott parkban öt kontinens több mint 120 állatfajának 700 példányát tekinthetjük meg, vadon élő fajokat és háziállatokat is.

  A nap részletes programjának és a jegyinformációnak itt tud utánanézni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!