Olcsóbb az állatkerti belépő a nagyi-unoka jeggyel

500 forint kedvezményt ad a szokásos gyermekjegy és nyugdíjasjegy együttes árából a vakáció idején a Fővárosi Állat- és Növénykert.

 

Június 15-től augusztus 31-ig vehető igénybe az unokával érkező nagyszülőknek kínált belépési kedvezmény: az egy fő nyugdíjas és egy fő 14 éven aluli gyermek belépésére felhasználható nagyszülő+unoka jegy, amelyet az egyszerűség kedvéért sokan csak „nagyijegynek" neveznek, 3500 forintért váltható meg az Állatkert pénztáraiban.

Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert


Ez azt jelenti, hogy az eleve kedvezményes nyugdíjasjegy és gyermekjegy szokásos árához képest további 12,5 %-os kedvezményt kínálnak azoknak a nagyszülőknek, akik unokájukkal keresik fel a kertet. A kedvezmény igénybe vételének csupán annyi a feltétele, hogy a nagyszülőnek fel kell mutatnia nyugdíjas-igazolványát, illetve nyugdíjszelvényét, ám a rokonsági kapcsolatot az intézmény külön nem ellenőrzi.

A Fővárosi Állat- és Növénykert azért döntött a nagyszülő+unoka kedvezményes belépőjegy bevezetése mellett, mert a nyári vakáció idején a gyermekeket igen gyakran a nagyszülők hozzák el az Állatkertbe, hiszen kevés szülő tudja magát szabaddá tenni az iskolai vakáció teljes időtartamára. Az intézmény ezzel a kedvezménnyel igyekszik a nagyszülők és unokáik kedvére tenni, s minél gyakoribb látogatása ösztönözni őket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek