Ennyibe kerül a szállás a kutyáknak Magyarországon

  Csaknem 2200 kutyabarát szálláshely van Magyarországon a Kutyabarát.hu gyűjtése szerint. A portál felméréséből az is kiderül, hogy mennyit kell külön fizetni és milyen külön szolgáltatások várják a kutyásokat.

  A magánszállások és apartmanok mellett már egyre több hotelben látják szívesen a kutyával érkező vendégeket. Mint ahogyan az egyes kategóriák áraiban, a vendégeknek nyújtott szolgáltatások színvonalában is vannak különbségek, a kutya után fizetendő árak, és a négylábúaknak nyújtott szolgáltatások is eltérhetnek egymástól, olvasható a Kutyabarát.hu közleményében. 

  Fotó: Krémusz - Indafotó

  Összesen 2466 db hazai szálláshely adatait vették górcső alá, a kutyával látogatható hazai szálláshelyek száma ebből 2172 db, melybe a szállodák, panziók, vendégházak, fogadók, magán szálláshelyek tartoznak bele. Átlagosan 1.280 Ft/éj áron fogadják a kutyákat.

  Egyes szálláshelyek kiemelt figyelemmel fordulnak a kutyával érkező vendégek felé: számos panzió és hotel biztosít erkélyes/teraszos/kertkapcsolatos szobát, és ajánl közeli kutyabarát kirándulóhelyeket, valamint felhívja a figyelmet a környéken található kutyaúsztatási lehetőségekre is.

  A kutyabarát szolgáltatások palettáján megtalálható a kutyafuttató, és a kutyakozmetika is, sok helyen etető-, és itatótálat, kutyajátékot, plédet, kullancscsipeszt és ürülékszedő zacskót biztosítanak a vendégek részére, de olyan hely is van, ahol jutalomf alattal kedveskednek az ebeknek.

  A kutatás adatai a kutyabarát.hu portálon részletesen is elérhetőek.

  A Travelo évről évre összegyűjti a legjobb kutyabarát helyeket, a legutóbbiakat itt találja! További jó hír, hogy minden hazai helyjegyköteles vonaton is gond nélkül utazhatunk kutyával (ha boxban szállítjuk), és most már a legális balatoni csobbanás sem probléma a négylábú családtagokkal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!