A gyerekek ingyen, a szerelmesek féláron mehetnek az Állatkertbe hétvégén

  Ingyen mehetnek február 13-án és 14-én az Állatkertbe a 14 éven aluli gyerekek, a szerelmesek pedig ketten egy jeggyel. Vasárnap délelőtt 11 órakor pedig Asha, az elefántborjú 3. születésnapját ünnepli.

  A Fővárosi Állat- és Növénykert számára február 14-e kétszeresen is jeles nap. Egyrészt ilyenkor van Bálint napja, másrészt ezen a napon ünnepli születésnapját Asha, a 2013-ban született elefántborjú. A városligeti intézmény természetesen mindkét eseményre készül, szerepel a közleményükben.

  Asha két évvel ezelőttElvira /Indafotó

   Ashát, a harmadik születésnapját ünneplő ifjú elefántot február 14-én délelőtt 11 órakor köszöntik majd fel. A tervek szerint egy tekintélyes méretű tortát is kap az ünnepelt. Azért, hogy minél többen eljöhessenek, az Állatkert ezen a hétvégén, vagyis február 13-án és 14-én díjmentesen engedi be a 14 éven aluliakat.

  Ugyanerre a két napra szól a szerelmespároknak kínált kedvezmény is. Ennek lényege, hogy a szerelmesek ketten egy belépőjeggyel látogathatják az Állatkertet. Mivel szerelmespár igazolvány nem létezik, a kedvezményt a kert ahhoz a feltételhez köti, hogy a pároknak meg kell csókolniuk egymást a kert területére való belépéskor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!