Elárvult tengerimalacokon segít a Mikulás

  Kutya- és macskamentésről már mindenki hallott, de tudta, hogy a csincsilláknak, sünöknek, vadászgörényeknek, tengerimalacoknak és nyulaknak is vannak mentőcsapatai? Na, ők hívnak most minden állatrajongót egy kedves, ingyenes programra. Részletek alant.

  Elárvult kisállatok számára szervez gyűjtést a Magyar Tengerimalac-védő Egyesület és a MagNet Bank december 4-én az Árva állatok karácsonya keretében, ahol kisállatsimogatóval, játékokkal és izgalmas gyerekprogramokkal várják az adományozni vágyókat.

   

  Fotó: Northfoto

  A rendezvényen a kisállatokat képviselő állatvédő szervezetek várják a családok tárgyi adományait a sünöktől a tengerimalacokon át, egészen a kutyák, lovak vagy akár a tehenek számára is.

  A résztvevő szervezetek
  Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület, Első Nyúlmentő Alapítvány, Görénytartók Egyesülete, Sünbarát Alapítvány, Magyar Csincsilla Klub, Vegán Állatvédelem, Macskamentők Alapítvány, Cicamentő Angyalok, Kutyamentő Angyalok

   A rendezvény december 4-én az Andrássy úti MagNet Bankban lesz 16 és 20 óra között, és ingyenesen látogatható. Bővebb információ a Facebookon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!