Fotózza le kutyáját utazás közben és nyerjen vele!

Fotózza le kutyáját utazás közben és nyerjen vele!

A Magyar Turizmus Zrt. arra ösztönözni a kutyatartókat, hogy bátran keljenek együtt útra és tapasztalják meg: a magyarországi vendéglátás a kutyás embereket manapság minden igényt kielégítően igyekszik kiszolgálni. Ezért első alkalommal hirdeti meg a hazai kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányát - olvasható a közleményükben.

Fotó: Kutyabarát.hu

Magyarországon már számos kutyabarát szálláshely, étterem és kutyával is megközelíthető turisztikai látnivaló található szerte az országban. Ezért is kettős az idei kampány üzenete. Ma már azoknak sem kell otthon maradniuk, akik nem tudják kire bízni kutyájukat nyaralás alatt. Magyarországon a kutyás utazás feltételei ugyanis adottak: erre szeretné a kampány felhívni a kutyatartók és a kutyakedvelők figyelmét. A szolgáltatókét pedig arra, hogy megéri négylábú vendégeket is fogadni. A kutyatartók manapság egyre inkább családtagként tekintenek kedvencükre, és a közös utazás iránti igény is évről évre nő Magyarországon.

Az idei augusztusi, szeptemberi kampány játékában ezért a bevállalós kutyatartók saját fotóikkal vehetnek részt, melyekkel értékes ajándékokra is szert tehetnek. Belföldi utazásaik közben egyszerűen csak fotózzák le magukat és kutyájukat egy kutyabarát szálláshelyen vagy egy felismerhető magyarországi turisztikai látnivaló előtt, majd töltsék fel Instagram profiljukra a képet, és lássák el az #utazzkutyaval hashtaggel. A posztban meg kell jelölni a kutyabarát szálláshely vagy turisztikai látnivaló nevét és címét is. A feltöltött fotók közül a szakmai zsűri választja ki a legötletesebbet, aki a fődíjat is megnyeri. De ajándékkal jutalmazzák a legtöbb lájkot kapó képet, és az akciót kedvelők között is többféle nyereményt sorsolnak ki. A kampányhoz csatlakozó közéleti személyiségek, részletes információk, játékleírás és nyeremények az itthon.hu/utazzkutyaval weboldalon találhatók.

Mindeközben ahogy tavaly, úgy idén is keressük a 2015-ös év kutyabarát szálláshelyét a Kutyabarát.hu oldallal együtt. Szavazni augusztus közepétől ezen az oldalon lehet. A tavalyi nyertes kutyabarát szálláshelyről, étteremről és romkocsmáról pedig itt olvashat bővebben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek