Mikromalac hétvége Londonban

  Mikromalac hétvége Londonban

  Macskakávézó és bagolybár után már meg sem lepődünk rajta, hogy Londonban újabb állatos pop-up készül, ezúttal viszont botrányos, elviselhetetlenségbe hajló cukiságfaktorral: májusban itt a mikromalac-piknik!

  Még ez a sokat látott bobby sem számított ennyi cukiságra egy malactólFotó: Barcroft Media / Europress / Getty

   A mashable.com híradása szerint a Yelp mobilapplikációs cég és a PetPiggies nevű malactenyésztő csapat jóvoltából május 21. és 23. között „malacka-ismertetési est" szerveződik a The Proud Activist termeiben, Haggerstonban.

  Az esemény célja, hogy az érdeklődők figyelmét egy-két ital, némi sertéshúsmentes ennivaló és malackasimogatás mellett felhívják a felnövő mikromalacok valós méreteinek problémájára, hogy a jövőben kevesebben tegyék utcára a kifejlett házikedvenceket.

  A kezdetben teáscsészében is elférő állatok intelligensek, szociálisak és tisztaságra nevelhetők; többen együtt tartva érzik igazán jól magukat, ezért leendő gazdáiknak körültekintőnek kell lenniük, ha mellettük döntenek.

  Ez a kutyus mikromalacokat nevel
  Galéria: Mikromalac hétvége Londonban
  (Fotó: Barcroft Media / Europress / Getty)

  A malacsimogatóra a belépőjegyeket itt is random osztják, aki jelentkezni szeretne, az szándékát ezen a linken jelezheti. Aki csak emiatt most nem utazna Londonba, az nyissa meg galériánkat, és készüljön fel a fokozhatatlan aranyosságra. Szóltunk!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!