Mikromalac hétvége Londonban

Mikromalac hétvége Londonban

Macskakávézó és bagolybár után már meg sem lepődünk rajta, hogy Londonban újabb állatos pop-up készül, ezúttal viszont botrányos, elviselhetetlenségbe hajló cukiságfaktorral: májusban itt a mikromalac-piknik!

Még ez a sokat látott bobby sem számított ennyi cukiságra egy malactólFotó: Barcroft Media / Europress / Getty

 A mashable.com híradása szerint a Yelp mobilapplikációs cég és a PetPiggies nevű malactenyésztő csapat jóvoltából május 21. és 23. között „malacka-ismertetési est" szerveződik a The Proud Activist termeiben, Haggerstonban.

Az esemény célja, hogy az érdeklődők figyelmét egy-két ital, némi sertéshúsmentes ennivaló és malackasimogatás mellett felhívják a felnövő mikromalacok valós méreteinek problémájára, hogy a jövőben kevesebben tegyék utcára a kifejlett házikedvenceket.

A kezdetben teáscsészében is elférő állatok intelligensek, szociálisak és tisztaságra nevelhetők; többen együtt tartva érzik igazán jól magukat, ezért leendő gazdáiknak körültekintőnek kell lenniük, ha mellettük döntenek.

Ez a kutyus mikromalacokat nevel
Galéria: Mikromalac hétvége Londonban
(Fotó: Barcroft Media / Europress / Getty)

A malacsimogatóra a belépőjegyeket itt is random osztják, aki jelentkezni szeretne, az szándékát ezen a linken jelezheti. Aki csak emiatt most nem utazna Londonba, az nyissa meg galériánkat, és készüljön fel a fokozhatatlan aranyosságra. Szóltunk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek