Egészséges étrend síeléskor

Fotó: Christian Perret / swiss-image.ch
1/17
Egy svájci hütteFotó: Christian Perret / swiss-image.ch
Fotó: panic / Indafotó
2/17
Sörözni is csak csúszás utánFotó: panic / Indafotó
Fotó:Northfoto
3/17
Egészséges vacsiFotó:Northfoto
Fotó: Hill Street Studios/blend Images / Northfoto
4/17
A gazdag reggeli nagyon fontosFotó: Hill Street Studios/blend Images / Northfoto
Fotó: Martin Steinthaler / Kaernten.at
5/17
Hidegtál a hüttébenFotó: Martin Steinthaler / Kaernten.at
Fotó: mimi
6/17
Apres ski veretés az egyik óriási hüttébenFotó: mimi
Fotó: mimi
7/17
Szállodai vacsoraFotó: mimi
Fotó: mimi
8/17
Málnaszörp és sajtos nokedliFotó: mimi
Fotó: Robert Osmark / WienTourismus
9/17
CsászármorzsaFotó: Robert Osmark / WienTourismus
Fotó: Wojciech Gajda / Northfoto
10/17
Családi ebéd kajakóma jelentős esélyévelFotó: Wojciech Gajda / Northfoto
Fotó: Wikipedia
11/17
FrittatensuppeFotó: Wikipedia
Fotó: mimi
12/17
Leberknödelsuppe, alias májgombóclevesFotó: mimi
Fotó: mimi
13/17
Rétes vaníliaszószbanFotó: mimi
Fotó: panoramio.com
14/17
GőzgombócFotó: panoramio.com
Fotó: Austria.info
15/17
Felvonó a Mölltall gleccserenFotó: Austria.info
Fotó: Northfoto
16/17
A forró csokit hagyjuk meg síelés utánraFotó: Northfoto
Fotó: Northfoto
17/17
HidratálnakFotó: Northfoto