Villány2

Fotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
1/17
Úgy hívják, mangaszászárFotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
Fotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
2/17
A Susogó fűszereiFotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
3/17
Báránysült a Gere konyhábólFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
4/17
Pezsgőházi segédFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
5/17
Itt a bizonyíték, igazi gesztenye voltFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
6/17
Gesztenyekrémleves a PezsgőházbanFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
7/17
Susogó mézeskalácsok és Marcz ÉvaFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
8/17
Tenkes installációFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
9/17
Házi Tenkes kenyér kukoricalisztbőlFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
10/17
A libamájat előkészítettükFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
11/17
Tenkes: libazsíron megfuttatjukFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
12/17
Tenkes: készül a lecsós feltétFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
13/17
Tenkes: parasztos libamájFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
14/17
Bejárat a Crocus Gere feléFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
15/17
Faragó István séfFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
16/17
Pezsgőház: készül az aszalt szilvás lilakáposztaFotó: Travelo / Travelo
Fotó: Travelo / Travelo
17/17
Pezsgőházi libamáj kakukkfűvelFotó: Travelo / Travelo