A hosszú repülés előtt megtervezhetjük, milyen filmeket néznénk

Az Emirates egyes járatain nagyon odafigyelnek arra, hogy ne unjuk halálra magunkat a hosszútávú repülőutakon. Most ezt az egész szórakoztatást egy szinttel feljebb emelték, ugyanis applikációjukon keresztül már repülés előtt beállíthatjuk, mit akarunk nézni (vagy hallgatni) az előttünk lévő ülés támlájába épített monitoron.

A légitársaság közleménye szerint lejátszási listákat tudunk még utazásunk előtt létrehozni, majd azt szinkronizálni a lefoglalt ülőhellyel.  

.Forrás: Budapest Airport

Az ice, az Emirates fedélzeti szórakoztató rendszerének kínálatában több mint 4000 szórakoztató csatorna szerepel, ezekből böngészhetünk. Filmek, sorozatok, zenék, podcastok, játékok, nyelvórák, előadások érhetőek el 44 nyelven, még magyar filmeket is nézhetünk a havi 100 körüli új filmből. Sir Tim Clark, az Emirates Airline elnöke elmondta:

Mostantól a páratlan tartalomkínálat böngészhető, saját lejátszási listák hozhatók létre, és amint az utasok kényelmesen elhelyezkednek az ülésükben, csak szinkronizálniuk kell, és már indíthatják is a lejátszást.  

Így kell használni az Emirates appját!Forrás: Emirates

A funkció jelenleg a Boeing 777-es gépeken érhető el, 100 darab ilyen gép van a flottában. Ezt azonban a teljes flottára ki fogják terjeszteni. Az app szórakoztató funkciói mellett amúgy szállásfoglalást, programböngészést vagy autókölcsönzést is intézhetünk, valamint a gép 3D-s üléstérképét is megjelenítik. Az Emirates app ingyen letölthető iOS és Android készülékekre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek