Íme a hotelszoba, ami egy anyaméhre hasonlít

A Zed Rooms névre hallgató apartmanok London Spitalfields nevű negyedében találhatók, ahol trendi éttermek, bárok és szórakozóhelyek sorakoznak. A stílusos és egyedi bérlemények egy együttműködés eredményeképpen jöttek létre a Cuckooz tervezőcsoport és a Simba ágymatracok kivitelezői által - olvasható a Lonely Planet weboldalán.

Forrás: Billy Bolton / Cuckooz.co.uk / lonely planet

Az ötlet alapja, hogy a tervezőcsoport olyan egyedülálló szobákat és apartmanokat alkot meg a város legtrendibb negyedeiben, ahova ha bejelentkezik az utazó, azonnal otthon érezheti magát. A nemrég átadott Zed Rooms egy tovább fejlesztett változata ennek a folyamatnak. Meghökkentő kialakításának célja pedig az, hogy elősegítse a megnyugtató és ellazító alvást. A szoba maga teljesen rendben van, hangulatos kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal várja a vendégeket; csak az ágy területe lett egészen különleges.

Forrás: Billy Bolton / Cuckooz.co.uk / lonely planet

Még Londonban is ritka az anyaméhre hasonlító ágykeret. Ebben a szobában viszont a fények, a színek, a kellemes megnyugtató illatok, mind a tökéletes alvás irányába terelik a szállóvendégeket. A barack színű falak, a hullámzó fa keret és a melegfényű lámpák mind az anyaméh biztonságát igyekeznek visszaadni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek