Ez a sátor minden túrázó álma lesz

Ez a sátor minden túrázó álma lesz.

A Qubetent sátraknak nem csak egy erőssége van, bár a tény, hogy két perc alatt állíthatók fel, nyilván önmagában is ász. A legjobb bennük viszont az, hogy alagutakkal bármennyit, bármilyen irányban egymáshoz kapcsolhatunk – írja a Mashable.

Emlékszik még arra a történelemkönyvekből, hogy őseink körben állították fel a szekereket és sátrakat, középen pedig tüzet raktak és társasági életet éltek? Nos, itt a lehetőség, hogy átéljük ennek modern változatát. A kocka alakú sátor falát csak szét kell cipzározni, és máris alagúttal csatolható össze a szomszédjával. Az alagutat nem kell külön megvenni, az a sátorfalba van behajtogatva.

A kétszemélyes, százkilencvenöt centiméter hosszú és széles, négyzet alapú sátor kétszáztizenöt centiméter magas, így kosárlabdázók is bátran választhatják, de a négyszemélyes még ennél is nagyobb. Belül, az oldalfalakon praktikus zsebek találhatók. Igazán ütős kiegészítője viszont a napelemes töltője, melynek segítségével bent LED-es fénycsíkokkal világíthatunk, vagy kütyüjeinket is tölthetjük.

A Qubetent az indiegogo-n közösségi finanszírozással megvalósuló projekt. A sátrakat is itt lehet megrendelni. A négyszemélyes sátor négyszáz dollárba kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek