Hatalmas Csillagok háborúja részleggel bővül Disneyland

  Korábban is volt már róla szó, hogy komoly Csillagok háborúja tematikájú látványosságokkal bővíti a Disney két amerikai vidámparkját. Február 21-én, vasárnap este azonban maga Harrison Ford beszélt a nagy újításokról, így már pár konkrétumot is elehet tudni a dologról – írja az io9.

   

  A következő években mintegy 56 ezer négyzetméteres Csillagok háborúja negyeddel bővül a kaliforniai Disneyland, és a floridai Walt Disney World. Hogy pontosan mikor, arról nincsenek információk. Egyedül annyit lehet tudni, hogy az építkezés már megkezdődött.

  Képünk illusztráció, az új részleget csak most kezdték építeniFotó: WaltDisneyWorld / Facebook

  A "Star Wars Experience" néven emlegetett részleg egy teljesen új bolygót formáz majd, lesz piactér, éttermek és persze brutális hullámvasutak is. A két legfontosabb hullámvasútról el is elárultak néhány részletet: az egyiken a látogatók a Millenium Falcon pilótafülkéjébe ülhetnek be, a másikon pedig egy csatajelenet közepén találják magukat.

  A tervezett bővítésről szóló videót szerzői jogi problémák miatt a Disney a YouTube-ról eltávolíttatta, de az io9-on képeket lehet látni a hullámvasutakról és egyebekről.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Újabb elképesztő részletek a Disneyland Csillagok háborúja részlegéről 
  A tervezők szerint nem egy vidámparkba, hanem egy másik világba csöppennek majd a látogatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!