Budapestre is megérkezik a Vissza a jövőbe időgépe - miniben

A Miniversum rendhagyó módon, egy makettel ünnepli a a Vissza a jövőbe-napot.

2015. október 21. a Nemzetközi Vissza a jövőbe-nap, a trilógia második részében ugyanis a szereplők 1985-ből harminc évet utaznak a jövőbe egy sportautóból átalakított időgéppel - pontosan 2015. október 21-ére.

A Hill Valley-i időszámítás szerint 16.29-kor McFly, Doki és Jennifer Parker érkeznek. Tiszteletükre a világ több országában filmvetítést, jelmezbemutatókat szerveznek ezen a napon, valamint a Universal speciális Blu-ray és DVD kiadásával emlékezik meg az alkotás 30. évfordulójáról, írja az MTI.

Az időgép is megérkezikFotó: Miniverzum

 Nem marad ki az ünneplésből a Miniversum sem. Facebook-oldalukon osztották meg, hogy ahol ebből az alkalomból speciális makettel várják a látogatókat.

A Miniversum egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg.

Interaktív képernyőkön mutatják be az egyes nevezetességek eredeti fotóit. A látogatók beavatkozhatnak az az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudnak életre kelteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek