Új app az utazás szerelmeseinek

  Imád utazni és legszívesebben az egész világot bejárná, mégsem tudja, hová induljon először? A döntésképtelen utazók számára fejlesztették ki a Tripnary névre keresztelt applikációt!

  A Tripnary a lehetséges úti célokról rendelkezésre álló adatok és a személyes igényeink összevetésével segít rangsorolni a tervezett utazásainkat.

  Ahelyett, hogy nagy nehezen kiválasztanánk egy úti célt és a körülményektől függetlenül is görcsösen ragaszkodnánk hozzá, az új alkalmazással megváltoztathatjuk a tervezés megszokott menetét - írja a Mashable.

  Fotó: Tripnary

   A Tripnary-t egy racionálisan gondolkodó utazó igényeire szabták, aki ugyanakkor kész rugalmasan kezelni a terveit és nyitott az új lehetőségekre is.

  Az alkalmazás a Tinder nevű társkereső applikációhoz hasonló felülettel rendelkezik: ha megtetszik az app által ajánlott látnivaló, jobbra kell húzni a képernyőt, ellenkező esetben pedig balra. A jobbra húzott látnivalókat az alkalmazás desztinációk szerint csoportosítja és automatikusan keres hozzájuk repülőjegy árakat is, a Skyscanner adatbázisa alapján.

  Az árkereső funkció persze önmagában még nem minden, de kezdetnek azért hasznos lehet.

  Ha sikerült kiválasztanunk és lefoglalnunk az utat, a Tripnary-t programtervezőként is használhatjuk, mert a beépített térképen bejelöli a korábban elmentett látnivalókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!