A nyaralók egy része felhívja otthon maradt kutyáját, más képeslapot küld neki

A nyaralók egyötöde bevallotta, hogy hazatelefonál, hogy beszéljen háziállatával. Négy százalékuk képeslapot is küld neki, van, aki a nászútjára is magával vitte kis kedvencét.

A Wotif.com nevű ausztrál utazásfoglaló oldal arra az eredményre jutott, hogy az emberek 49,1 százaléka magával viszi vagy vinné szőrös kis kedvencét a nyaralásra, míg egyötödük haza szokott telefonálni az utazásról. Van olyan, aki még a nászútjára is magával vitte négylábú pajtását.

Pillanat, adom a kutyát!Justin Sullivan / Europress / Getty

 A több mint tízezer ember megkérdezésével készült felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 90 százalékának van háziállata. Huszonhét százalék vallotta be, hogy a nyaralás során vásárol szuvenírt házi kedvencének, húsz százalék viszi magával az állat fotóját és négy százalék küld kis kedvencének képeslapot.

Azok közül, akik háziállatukkal együtt utaznak, huszonegy százalék mondta, hogy előfordult, hogy becsempészte kedvencét olyan szállásra, mely nem volt kutya- vagy macskabarát, közülük nyolc százalék vallotta be, hogy eközben elkapta a személyzet – írja a Daily Mail.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek