A legjobb Happy-videók, melyek miatt azonnal utazni akar!

Kilenc egzotikus verzió Pharrell Williams Happy című számára, mely világméreteket öltő mémmé vált. A Magas-Tátrától a tájfun sújtotta Fülöp-szigeteken át Tahitiig. Vigyázat: elég kettőt megnézni és rossz lesz az irodában!

Pharrell Williams Happy című dala az a szám, ami a könyökén jön ki mindenkinek, annyiszor hallotta már, de szemlátomást nem tud tőle szabadulni, mivel mindenhonnan ez zúdul a nyakába. Az év első felében mém lett belőle: a Youtube-on világszerte jelentek meg a táncolós klip mutációi. Budapestiből is van vagy öt, ráadásul mindegyik A Hivatalosnak mondja magát (és van még Egerből, Pécsről, Veszprémből stb.).

A Happy-láz nem lankadt, jöttek az egzotikus változatok, melyeket nevezzünk jobb híján utazásra inspiráló videóknak. Kiválasztottuk a legjobb kilenc Happy-változatot, amelyek után az ember legszívesebben azonnal repülőre ülne. Úgy nagyjából az ötödik után érdemes levenni a hangot a túladagolás veszélye miatt! Akinek ez esetleg nem elég, még több itt. A kedvenceink:

A skóciai Glasgow, mivel tele van pompásabbnál pompásabb skótszoknyákkal!

 Ez itt a fülöp-szigeteki Tacloban, egy évvel a Haiyan tájfun után, helyenként megrázó képekkel:

 Az egyik legőrültebb a Tatooine bolygóról van, ami valójában egy tunéziai helyszín, itt forgatták a Star Warst:

 Namíbia is pompás, mert tényleg nagyon happy, és mert 0:57-nél ott van a srác, aki hullámoztatva tudja mozgatni a hasát!

 Tahiti az a hely, ahol minden és mindenki csodálatosan szép. Ahogy a zárójelenet is az:

 A téli Magas-Tátra elképesztően happy: bikinis nő a kilátóban, táncoló ratrak, népviseletbe öltözött breaktáncos. Remek hangulat a mínuszokban:

 Antananarivo sem rossz - ez Madagascar fővárosa, és ebben a klipben van a legtöbb fülhallgatós férfi:

 Annaba Algéria észak-keleti csücskében található, na és tegye fel a kezét, aki gondolta volna, hogy itt mindenki ennyire menő? És a menőség mellett még tengerparti csoportos hullámzás is van benne 1:47-nél!

 És akkor itt van még Új-Kaledónia a Csendes-óceánról, és ezt már csak azért is érdemes megnézni, mert mikor lát már az ember új-kaledóniai dolgokat? Kedvencünk a víz alatt táncoló búvár és a tapsolós rész.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek