Toplesz nyaralási fotó az új sláger

  Pucér hátak Fokvárostól New Yorkig: ez az új divat az Instagramon. Több mint húszezren gondolják úgy, hogy jó ötlet toplesz fotókat posztolni vadidegeneknek a nyaralási élményeikről. Ön bevállalná?

  Még az is megeshet, hogy idén Ön is posztolni fog a pucér hátáról egy képet az Instagramra miközben az Adriai-tenger nyaldossa lábát, vagy egy balatoni szálloda teraszán nyújtózkodik. A toplesz fotózkodás ugyanis a legújabb Instagram-sláger, a The Topless Tournak jelenleg közel 21 ezer követője van, ez a szám pedig nagy iramban növekszik, írja a CNN.

  Az egész két évvel ezelőtt kezdődött, amikor három londoni tánciskolai hallgató Norvégiában járva félmeztelenül megmártózott egy jéghideg tóban, majd viccből lőttek egy képet magukról. Európai és New York-i utazásaik során újabb és újabb hátulról fényképezett, félpucér fotók születtek háttérben a nevezetességekkel, majd arra kértek másokat is, hogy osszák meg velük toplesz fotóikat, ha éppen valami érdekes helyen utazgatnak.

  New York, Chapter 1. #TheToplessTour #NewYork #Skyline #Williamsburg #America to be continued...

  The Topless Tour (@the_topless_tour) által megosztott bejegyzés,

   Amerikától Dél-Afrikán át Thaiföldig a világ számos pontjáról érkeztek képek, egy nő például a svájci Alpokból küldött félmeztelenül bungee jumpingolós képet magáról. "Sosem hittük volna, hogy ekkora sikerünk lesz, de büszkék vagyunk rá, hogy követőink szabadnak érzik magukat, és büszkék a szép testükre" – mondta az egyik alapító tag a CNN-nek.

  Ön csatlakozik idén nyáron a mozgalomhoz?

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!