Beszáll az IKEA a hotelbizniszbe

  Beddinge kanapé és Ivar polc ugyan nem lesz a szobákban, mégis az IKEA áll tulajdonosként az új, Moxy névre hallgató hotellánc mögött. Az első hotel 2014 őszén nyílik Milánóban, egy szoba 60 euróba fog kerülni egy éjszakára benne.

  A napokban jelentették be, hogy az IKEA együttműködve a Marriott-csoporttal, egy pénztárcabarát hotelláncot hoz létre. A hírek szerint a svéd bútoráruház filozófiájához hűen fiatalos, funkcionális és dizájnos berendezésre, ugyanakkor megfizethető árakra lehet számítani.

  Dizájnos lesz ugyan, de nem az IKEA gyártja a bútorokat Galéria: Moxy IKEA hotelmarriott.com

   A bútorokat viszont nem az IKEA fogja szállítani, a projektben csupán tulajdonosként van jelen. A szobákat egyébként modern utazóknak szánják, természetközeli, megnyugtató színek dominálnak majd bennük, az igényesen kialakított fürdőszoba, a nagy tévé és a beépített usb-portok pedig az alapfelszereltséghez tartoznak.

  Ilyen lesz egy hálószoba, ha az IKEA és a Mariott összedugja a fejét Galéria: Moxy IKEA hotelMoxyhotels.com

   Az első Moxy hotel 2014 őszén nyitja meg kapuit Milánó Malpensa reptere mellett, a szobaárak 60 és 80 euró között mozognak majd előreláthatólag. Ezt 2015-ben a müncheni, a frankfurti, az oslói és két berlini egység megnyitója követi.

  A beruházók reményei szerint tíz éven belül akár 150 tagja is lehet a láncnak Európa-szerte. Emellett, a Guardian szerint a legnagyobb brit, német és belga egyetemi városokban diákszállók építését is tervezi az IKEA.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!