Tinikkel érkezem! - Új trend a svéd hotelekben

  Tinikkel érkezem! - Új trend a svéd hotelekben

  "A gyerekkel jövök!" már megszokott formula hotelszoba foglalásakor. Ilyenkor a ház felkészül arra, hogy kicsiknek való programokat is szervezzenek és gondoskodjanak esetleg bébiszitterről is.

  A tinédzserekkel jövök viszont egy új szlogen, amely azt jelzi a szállodának, hogy tájékozódni kell az ennek a korosztálynak megfelelő programokról, fel kell készülnie esetleg arra, hogy a tizenévesek külön szobában akarnak aludni, de nem túl távol a szülőktől, vagy, hogy el akarnak menni koncertekre és a legbulisabb helyekre, amit az ősök nem is nagyon bánnak, hiszen addig ők kipihenik magukat a spában – írja a Turizmus.com

   

  A tizenévesekkel érkezők szobáiba elkél a hangszigetelésFotó: Terry Vine / Northfoto

  A tinédzsereknek szánt szobákat egyes helyeken úgy rendezik be, hogy kerüljék a sok cicomát és dísztárgyat, és próbálják a legstrapabíróbb bútorokat beszerezni. Egyes helyeken a szigetelést is megkettőzik, hogy a szobaszomszédok ne háborogjanak.

  Svédország egyik legkedveltebb szállodalánca, a Clarion, illetve annak egyik tagja, a Sign, ezt azzal is megspékeli, hogy a világhírű etióp-svéd származású séf, Marcus Samuelsson hatalmas, emeletes friss és bio összetevőkből készült hamburgereit, süt krumpliját és salátáit kínálja számukra, hogy a fiataloknak ne legyen hiányérzetük a megszokott fogásokból.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!