Hordja csuklóján kedvenc városának metrótérképét!

Vége az idegen metrótérképek szerencsétlen böngészésének: csak egy pillantás a karkötőnkre, és már tudjuk is merre kell indulni. Persze amellett, hogy terepen tényleg hasznát is vehetjük egy metrótérképes karkötőnek, szuvenírnek vagy sima ékszernek is klasszak.

Egy idegen városban járva a leglátványosabban úgy leplezhetjük le turista mivoltunkat, ha hosszasan és tanácstalanul böngésszük a nálunk lévő, vagy az utcán elhelyezett térképet. Különösen nehéz a helyzet, ha az adott város kiterjedt és bonyolult metróhálózattal rendelkezik, és tömegközlekedéssel szeretnénk eljutni A-ból B-be. De itt a megoldás: csak egy pillantás a metró térképét ábrázoló karkötőnkre, és már tudjuk is merre kell indulni.

Főként, ha úti célunk London, Párizs, New York, Milánó, Berlin, vagy Chicago – a Designhype nevű, két fiatal lány alkotta cég ugyanis egyelőre ezeknek a városoknak a metrótérképével díszített karkötőket árulja. A meglehetősen dögös darabok rozsdamentes acélból készülnek, vannak színes és egyszínű ékszerek is. Ami viszont közös bennük: az adott város metróvonalait, és a megállók neveit gravírozták rájuk.

Kattintson a további dögös karkötőkért! Galéria: Metróvonalas karkötőkFotó: designhypeinc.com

A karkötők ára 37 dollár, vagyis kábé 8000 forint. A cég webshopján keresztül lehet őket megrendelni, a világon bárhová kiszállítják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek