Online parkolás Ferihegyen

  Online parkolás Ferihegyen

  A Budapest Airport bevezette az online parkolási rendszert a repülőtér összes, arra alkalmas parkolójában. Az új parkolási rendszer bevezetése a repülőtér Terminál, Business, Holiday és Holiday Plus parkolóját érinti, a terminál előtti járdán lévő területeket vagyis a Prémium parkolót értelemszerűen nem, hiszen az a parkoló csak az ultra-rövid parkolást szolgálja.

  Már parkolóhelyet is foglalhatunk onlineFotó: Budapest Airport

   Az új terméket a Budapest Airport a 24 órán túli parkolásra fejlesztette ki. Az online parkolás lényege, hogy legkésőbb 24 órával a tervezett indulás előtt, akár otthonról számítógépről, akár okostelefonról előre lefoglalható és kifizethető a repülőtéri parkolás – és ezzel kész is. Az autósnak ezek után csak ki kell nyomtatnia a foglalásról szóló vonalkóddal ellátott bizonylatot. Később, a repülőtéri parkolóba érve meg kell várni, amíg a rendszám felismerő számítógépes rendszer magától kiad a számára egy jegyet és be lehet hajtani a parkolóba.

  A nyomtatott visszaigazolásra biztonsági okokból van szükség, mondjuk egy nehezen látható rendszám esetén (pl. téli havazásban) így is működtethető a rendszer. A Budapest Airport által nyújtott online kedvezmények rendszere figyelembe veszi az utazások időpontját, a parkolók telítettségét és ezzel is alkalmazkodik az utazási szokásokhoz – áll a Budapest Airport közelményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!