Filmezzen iPhone-nal panorámát!

  A fura tölcsér formájú GoPano micro kiegészítővel panorámavideókat forgathatunk, feltéve, hogy rendelkezünk a legújabb iPhone-nal és némi készpénzzel.

  Az iPhone-ra szerelhető GoPano micro kiegészítővel 360 fokban, vagyis teljes panorámában lehet videót felvenni. Az apró tölcsér tetejében homorú tükör rejlik, melyről egy másik tükörre, onnét pedig az iPhone kamerájába vetül a kép.

  Fotó: GoPano

  A panorámatükröt saját iPhone-tokja rögzíti a készülékhez, ezért igen kicsi és könnyű: a tok és a GoPano is 28-28 grammot nyom. Amikor épp nem akar videózni az ember, leveheti a tölcsért a telefonról, és csak a fekete tok marad rajta, később pedig egyszerűen felpattintható a helyére.

  Kéne?
  Kell - 7
  Nem kell - 8
  Olcsóbban kéne - 13
  Nincs iPhone 4-em - 25

  A hegymászók és ingatlanügynökök számára egyaránt hasznos kiegészítő 80 dollárba kerül, és az iPhone 4 és 4S telefonokkal kompatibilis. Sajnos fényképezésre nem alkalmas.

  A GoPano micro iPhone 4S-sel 1920x456 pixeles felbontású panorámavideókat készít, iPhone 4-gyel pedig 1280x304 pixelt tud. Ha rögzítettük a filmet, a GoPano app egy kattintással fel is tölti a netre. Amennyiben Magyarországra szeretnénk rendelni belőle, a postaköltség 43 dollár.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!