Színészsimogatóval várják a nézőket a Színházak Éjszakáján

Nyílt próbákkal, közönségtalálkozókkal, kulisszajárásokkal és 200 programmal készülnek a Színházak Éjszakájára. Összesen harmincegy színház látogatható egyetlen karszalaggal szombaton.

De lesz majd tánctanítás, színházi karaoke, versszínház, számos teljes előadás, és produkciókból kimaradt jelenetekkel is lehet majd találkozni. Mindezen túl műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, pizsamapartyval, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival várják az érdeklődőket.

A színházi városséták alkalmával idén az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a KÉK - Kortárs Építészeti Központ szervezésében eredhetnek például az első pesti színtársulat nyomába az érdeklődők, de rácsodálkozhatnak a Pesti Broadway építészetére vagy az eltűnő és születő budai színházakra. 

Forrás: Pasztilla / Wikipedia

Az idei év újdonsága, hogy a GreenGo-val, Budapest első elektromos autómegosztó rendszerével fogott össze a Színházak éjszakája: 18 órától éjfélig GreenGo transzfereket is biztosítanak a résztvevőknek, akik az autókat a Vígszínháznál és a Madách Imre úton találják majd meg. A karszalaggal rendelkező utasokat a GreenGo sofőrjei szállítják a kiszemelt színházhoz.

A rendezvény mintegy 200 programja idén is egyetlen karszalaggal látogathatók, amelyet a programban részt vevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában, valamint a ww.szinhazakejszakaja.hu és www.jegy.hu oldalon lehet megváltani. A programokról részletesen itt olvashatnak.

Egyetlen karszalaggal látogatni:
A Színházak éjszakája rendezvény résztvevői között van az Átrium, a Baltazár Színház, a Bethlen Téri Színház, a Budapest Báb-színház, a Budapesti Operettszínház, a Dumaszínház, az Erkel Színház, a Hatszín Teátrum, a Játékszín, a József Attila Színház, a Jurányi Inkubátorház, a Karaván Színház, a Karinthy Színház, a Katona József Színház, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, a Magyar Színház, a Momentán Társulat, az Ódry Színpad, az Örkény István Színház, a Ferencvárosi Pinceszínház, a Radnóti Miklós Színház, a Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, az RS9 Színház, a StúdióK Színház, a Szkéné Színház, a Trafó, a TRIP, a Turay Ida Színház, az Újszínház, a Vidám Színpad és a Vígszínház.



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek