Tegye magát szabaddá a Sárkányfesztiválon Zebegényben

A világ talán legvidámabb fesztiválját idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Dunakanyarban, ahol minden a papírsárkányokról és azok készítőiről szól.

Szeptember 15-én és 16-án nem kell sietni, míg megszárad a festék a saját készítésűt sárkányon. Van idő szemügyre venni a Börzsöny és a Pilis közeli dombjait, a kanyargó Dunát, eggyé válni a természettel, és ha úgy adódik kérni egy hosszúlépést két reptetés között. Amúgy is: mikor futkosott utoljára mezítláb egy réten? 

Forrás: Zebegényi Sárkányfesztivál

A kétnapos fesztiválon az első sárkánybusz járat érkezésétől az utolsóig van lehetőség kihozni a maximumot a kikapcsolódásból, korra és nemre való tekintet nélkül. 

Aki megfáradt, új erőre kaphat a sokszínű gasztrokínálatot felvonultató sárkánykonyhán, tehet egy sétát a közeli kézműves- és design vásáron, és ott is kipróbálhat új dolgokat. Az esti órák közeledtével a naplementéhez társuló zenei élmények serkentik tovább a vérkeringést.

Forrás: Zebegényi Sárkányfesztivál

Több információt a folyamatosan frissülő facebook oldalon talál.

Ha pedig szeretne beszállni a fesztivál közösségi finanszírozásába, mert tetszik a dolog, az esemény saját honlapján mindent megtalál ezzel kapcsolatban.

Ha az előző hétvégén, szeptember 7. és 9. között jár Zebegényben, akkor sem fog unatkozni, hiszen Természetjáró Fesztivál zajlik: nappal túra, este buli jelszóval.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek