Szereti a természetet? Ezt a fesztivált is szeretni fogja a Börzsönyben

A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált.

Szeptember 7. és 9. között három napon keresztül színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel várják a természetbe vágyókat.

A Dunakanyarban és a Börzsönyben gyalogos, kerékpáros, valamint vízitúrák mellett a fesztivál központi helyszínén napközben ügyességi játékok, sportbemutatók, előadások, gyerek- és családi programok, este pedig koncertek várják a látogatókat a verőcei Csattogó-völgyben.
A Zebegény – Nagymaros – Kismaros – Verőce – Királyrét – Katalinpuszta térségében a 3 nap alatt közel száz túra közül választhatnak kedvükre valót a fesztiválra érkezők.

A tematikus túrák és közösségi futás mellett többek között filmvetítés, természetvédelmi fotókiállítás és koncertek is szórakoztatják majd az érdeklődőket. A szervezők a gyerekekről sem feledkeztek el: sok-sok játékos program, gyerekfoglalkoztató, kéktúrás vetélkedők, 3D barlangi vetítés és csillagászati bemutató is lesz. 

A fesztiválon való részvételhez online jegyvásárlás szükséges, illetve a létszámlimites programokra regisztrálni kell. A napijegy 1000 Ft-ba, a háromnapos hétvégi bérlet 2000 Ft-ba kerül, amellyel az összes program látogatható. A 18 év alattiaknak a rendezvény ingyenes, de számukra is kötelező a regisztráció. A túrákon és az egyes programokon való részvétel szintén regisztrációhoz kötött. További információk és jegyvásárlás itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek