Jövő héten kezdődik a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok

Jövő szerdán kezdődik az idén ötvenéves Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). A nyárzáró fesztiválon fellép Sean Paul, a Pet Shop Boys, Jess Glynne, Wilkinson, Sister Bliss egy átfogó Faithless DJ Settel és sokan a hazai élvonalból Ákostól a Halott Pénzen keresztül Lovasi Andrásig.

Az első ízben 1968-ban megszervezett Szegedi Ifjúsági Napokat néhány éves tetszhalott állapot után 2003-ban indították újra. Az Újszegedi Partfürdőn megrendezett fesztivál az elmúlt 15 évben itthon és külföldön is népszerűvé vált; a legfrissebb adatok szerint idén 13 országból váltottak elővételben bérletet vagy napijegyet a rendezvényre. A legmesszebbről érkező vendég a finnországi Vaasaból, 2861 kilométerről jön a SZIN-re - írta az MTI.

Forrás: facebook / Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN

A jubileum alkalmából a rendezvény területén nyílik egy a fesztivál történetét bemutató szabadtéri kiállítás és hamarosan megjelenik egy album is. A négynapos fesztiválon tíz színpadon több mint 150 zenei programot és 1395 fellépőt láthat majd a közönség. A SZIN-en több mint 500 ember dolgozik majd, és minden korábbinál több kiállító és vendéglátó várja a közönséget.

Elővételben a korábbinál 30 százalékkal több bérlet és dupla annyi napijegy kelt el, ezért a fesztiválozók már péntektől beválthatják belépőiket a szegedi IH Rendezvényközpontban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek