Kollektív naplemente jógát tartanak Zalakaroson Szent Iván éjjelén

Az eseménnyel egyszerre ünneplik június 23-án a IV. Nemzetközi Jóganapot és az év legrövidebb éjszakáját. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint ezért a zalakarosiak idén az Indiai Nagykövetséggel együtt úgy döntöttek, hogy Szent István éjszakáját egy hagyományteremtő naplemente jógával köszöntik. Azért, hogy az eseményt még emlékezetesebbé tegyék, egy hatalmas tábortüzet gyújtanak a Dísz téren. A jógiknak testük és a lelkük ellazulásában Harcz Mária IYENGAR jógaoktató segít majd. 

A közös zalakarosi jóga szombaton este nyolckor kezdődik a zalakarosi Dísz téren, esőhelyszínnek pedig a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel&Spa rendezvénytermét jelölték meg. Az eseményen a részvétel ingyenes, a szervezők csak annyit kérnek, hogy jógamatracot mindenki vigyen magával. A részletekről itt olvashatnak.

Forrás: Facebook

Ugyanakkor az egri Eszterházy téren - szintén az Indiai Nagykövetséggel közös szervezésben - nemcsak esti, hanem egész napos programmal és jógázással készülnek Szent Iván napjára. A látogatók hatféle jógatípust és különböző indiai táncokat próbálhatnak ki, lesz indiai filmvetítés, ételkóstoló, különböző szűrővizsgálati lehetőség, henna és mandala festés is. Minderről bővebben az esemény Facebook-oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek