A debreceni Agóra szülinapos kedvezményekkel várja a családokat

Idén is különleges rendezvénnyel ünneplik az Agóra születésnapját. Február 10-én, szombaton rendhagyó programok, izgalmas kalandok, kedvezményes belépőjegy és meglepetések várják a látogatókat az élményközpontban.

Az Agóra arra invitálja a családokat, hogy lépjenek be a szitakötők misztikus világába és ismerjék meg, hogyan csinálhatnak vákuumot a konyhában. Emellett bekapcsolódhatnak az Agóra nyomozós játékába , és minden kreativitást és ügyességet latba vetve megakadályozhatnak egy környezeti katasztrófát.

Kísérletek az AgórábanForrás: Agóra Élményközpont

A programok során az érdeklődők többek között megtudhatják, hogyan alakulnak ki a szivárványok és a délibábok, hány fok van a világűrben, és hogy viselkednek ott, az extrém hidegben a különböző anyagok. Kockák, hengerek és más testek segítségével hangokat csalhatnak ki az Agóra high-tech elektro-akusztikus hangszeréből, kipróbálhatnak jó néhány lebilincselő logikai játékot vagy éppen megfigyelhetnek egy szumórobot-harcot.

Forrás: Agóra Élményközpont

A tudományos élményközpont ezen a napon kedvezményes jeggyel látogatható, melynek ára gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt 900 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek