Nem elég gyerekbarát a Balaton, de dolgoznak rajta

Kevés a kisgyermekes családoknak szóló program a Balatonon. A kamaszbarát szolgáltatás kifejezést szinte egyáltalán nem ismerik a szolgáltatók. Egy új akció keretében most erre szeretnék felhívni a figyelmet, amelynek köszönhetően 2018 a Balatonon akár a gyerekek éve is lehet.

A legújabb felmérések arra mutattak rá, hogy a Balaton környéki szolgáltatók és szállásadók kevés kivétellel nincsenek felkészülve arra, ha egy család eltérő életkorú gyermekekkel érkezik. A cél most az, hogy kicsik és kamaszok számára egyaránt minőségi programokat kínáljanak a régióban.

Forrás: Balaton

Egy új akció keretében most arra vállalkoznak, hogy a balatoni utazási ajánlatok, kulturális programok információit megfogalmazzák a gyermekek nyelvén is. Az akcióba bevonják a gyerekek által is szerethető mesehőst, Füred Kapitányt, és olyan egyetemistákat is, akik még nem felejtették el, hogy milyen volt kamasznak lenni. Az ötleteik alapján dolgozzák ki azokat a programokat, amelyeket majd a szállodáknak kínálnak, hogy megfelelő programokat tudjanak biztosítani az 5-16 éves gyerekekkel érkező családoknak is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek