Klíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi VadasparkbanKlíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi Vadasparkban

  Klíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi Vadasparkban

   

   A Budakeszi Vadaspark az őszi szünetre is játékos meglepetéseket tartogat: a „szokásosnak mondható", sokszínű programelemek mellett további izgalmas játékokkal és előadásokkal várják a látogatókat.

  Fotó: Budakeszi Vadaspark

  A Budakeszi Vadaspark kifejezetten az őszi szünetre tervezett programcsokrában olyan interaktív játékok is helyet kapnak, mint az egész család fantáziáját megmozgató óriás társasjáték, a Klíma-kaland, aminek keretein belül különböző elgondolkodtató, készségfejlesztő módszerek alkalmazásával kicsik és nagyok is játszva tanulhatnak a klímaváltozásról.

  Elmaradhatatlan programelem még a szerdai Állatijó Bemutató is: az interaktív show-ban ezúttal az ügyességi játékoké a főszerep, így a látogatók többet között megismerkedhetnek az állatok alkalmazkodási képességeivel és tanulási mechanizmusaival is, mind erdei, mind városi környezetben.

  A programcsokrot Madárgyűrűzési bemutató zárja, ahol különböző madárfajokat lehet közelebbről szemügyre venni, továbbá a gyűrűzési technika fortélyaiba is beleleshetnek az érdeklődők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!