Az édesszájúakat várja Szolnok novemberben

Az édesszájúakat várja Szolnok novemberben

A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje idén november 11. és 12. között várja az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

Fotó: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

Idén több újdonsággal, meglepetéssel készülnek a szervezők. Az évek során megismert és közkedvelt édességek mellett kiemelt figyelmet szentelnek a tortakészítésnek, díszítésnek, és az eddigi fesztiválokhoz képest jóval több látványosság, attrakció épül a csokoládé köré.

A 6. Szolnoki Országos Csokoládé fesztiválon a nemzetközi díjnyertes édességeket ismerhetik és vásárolhatják meg a látogatók, akiket emellett különleges családi programokkal várnak a szervezők. Bábelőadások, mesterség és könyvbemutatók, előadások, színpadi produkciók, a környezettudatos életmód bemutatása is a program részei lesznek.

A 2010-ben első alkalommal megrendezett kiállítás egyik motorja volt a hazai kézműves csokoládészakma robbanásszerű fejlődésének. Mostanra nem csak Magyarországon, hanem már a világversenyeken is bizonyított, díjnyertes kézműves csokoládékészítők is akadnak hazánkban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek