Az édesszájúakat várja Szolnok novemberben

  Az édesszájúakat várja Szolnok novemberben

  A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje idén november 11. és 12. között várja az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

  Fotó: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

  Idén több újdonsággal, meglepetéssel készülnek a szervezők. Az évek során megismert és közkedvelt édességek mellett kiemelt figyelmet szentelnek a tortakészítésnek, díszítésnek, és az eddigi fesztiválokhoz képest jóval több látványosság, attrakció épül a csokoládé köré.

  A 6. Szolnoki Országos Csokoládé fesztiválon a nemzetközi díjnyertes édességeket ismerhetik és vásárolhatják meg a látogatók, akiket emellett különleges családi programokkal várnak a szervezők. Bábelőadások, mesterség és könyvbemutatók, előadások, színpadi produkciók, a környezettudatos életmód bemutatása is a program részei lesznek.

  A 2010-ben első alkalommal megrendezett kiállítás egyik motorja volt a hazai kézműves csokoládészakma robbanásszerű fejlődésének. Mostanra nem csak Magyarországon, hanem már a világversenyeken is bizonyított, díjnyertes kézműves csokoládékészítők is akadnak hazánkban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!