Halloween Expressz különjáratot indít a Gyermekvasút

  Halloween Expressz különjáratot indít a Gyermekvasút

   

  Halloween Expressz néven különjáratot indít a hűvösvölgyi Gyermekvasút, amelynek október 28-án és 29-én induló szerelvényére ugyan mind elfogytak a menetjegyek, de hétfőre még mindig találni szabad helyeket.

  Forrás: Travelo

   Az Expressz az édesszájú gyerekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre - fogalmaznak a szervezők a különjárat Facebook-oldalán, miközben hozzáteszik, hogy az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal, és szellemekkel is találkozhatnak majd a legkisebbek, de különleges varázserejű, szelleműző töklámpást is készíthetnek.

  A program délután fél kettőkor kezdődik, és ötkor ér véget a budapesti Gyermekvasút Hűvösvölgy állomásán. A játékokkal elsősorban a 6-12 éves korosztályt célozzák meg, de a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a vonatra előzetesen kell regisztrálni - ehhez bővebb információt itt olvashatnak. A jegyért 3 és 14 év közötti gyerekeknek fejenként 2200, 14 felett pedig 3200 forintot kell fizetni. Akik azonban jelmezben szállnak fel a szerelvényre, azok külön ajándékra számíthatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!