Halloween Expressz különjáratot indít a Gyermekvasút

Halloween Expressz különjáratot indít a Gyermekvasút

 

Halloween Expressz néven különjáratot indít a hűvösvölgyi Gyermekvasút, amelynek október 28-án és 29-én induló szerelvényére ugyan mind elfogytak a menetjegyek, de hétfőre még mindig találni szabad helyeket.

Forrás: Travelo

 Az Expressz az édesszájú gyerekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre - fogalmaznak a szervezők a különjárat Facebook-oldalán, miközben hozzáteszik, hogy az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal, és szellemekkel is találkozhatnak majd a legkisebbek, de különleges varázserejű, szelleműző töklámpást is készíthetnek.

A program délután fél kettőkor kezdődik, és ötkor ér véget a budapesti Gyermekvasút Hűvösvölgy állomásán. A játékokkal elsősorban a 6-12 éves korosztályt célozzák meg, de a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a vonatra előzetesen kell regisztrálni - ehhez bővebb információt itt olvashatnak. A jegyért 3 és 14 év közötti gyerekeknek fejenként 2200, 14 felett pedig 3200 forintot kell fizetni. Akik azonban jelmezben szállnak fel a szerelvényre, azok külön ajándékra számíthatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek